OVER ONS

Wie zijn wij?


Het CRM/DBA-Dossier is een product van Tenderplace.


Tenderplace heeft al ruim 5 jaar een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van tools voor zzp'ers en bemiddelingsbureaus.
Door onze eigen ervaringen (15 jaar) met crm-systemen, luisteren naar onze klanten en door snel in te spelen op ontwikkelingen van de markt (o.a. Wet DBA) is het CRM/DBA-Dossier ontstaan. Door een integrale samenwerking met programmeurs, fiscalisten, arbeidsjuristen en zzp'ers hebben we het CRM/DBA-Dossier ontwikkeld tot een hoogwaardig product.

Download onze app:
Google Play Store - App Store

Overige documenten:
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy en cookiesbeleid

Vragen over je accountinstellingen

- e-mail instellingen
- e-mailalerts
- e-mail handtekening
- aanmaken van vlaggen
- etc

Neem dan contact op met onze helpdesk: 085-8772319.

Afdeling verkoop

085-8772319 of verkoop@dba-dossier.nl

Sociale Media

Linkedingroep: CRM/DBA-Dossier

Onze missie


Onze software, uw gemak.


Bij modern ondernemerschap hoort een goed softwarepakket. Niet alleen omdat de Belastingdienst nu eenmaal verlangt dat u een deugdelijke administratie bijhoudt, maar vooral omdat een overzichtelijke bedrijfsadministratie goed inzicht geeft in hoe het met uw bedrijf gaat. Nu heeft niet iedere ondernemer veel affiniteit met software. Daarom zien wij het als onze missie om software te ontwikkelen waarmee iedereen, met of zonder uitgebreide softwarekennis, gemakkelijk en snel gegevens kan verwerken. Dat doen we voor ondernemers (ZZP'er), maar ook voor bureaus en bedrijven die flexibel personeel inhuren.

Onze visie


De cloud is de toekomst.


Steeds meer ondernemers kiezen voor gegevens verwerken in de cloud. Dat is niet verwonderlijk. De cloud biedt vele voordelen. Natuurlijk omdat online software betekent dat u niet aan een vaste computer gebonden bent. Is er een internetverbinding, dan is er toegang tot de software. Tenderplace kiest voor de cloud, omdat het veel gemak oplevert voor zowel de ondernemers. Met onze innovatieve cloudoplossing van Tenderplace bieden we ondernemers een goede, gebruiksvriendelijke online tool. Wij werken iedere dag hard aan Tenderplace Online om het nog makkelijker te maken. Door innovatief te zijn, goed te luisteren naar wensen van onze gebruikers.

Probeer de demo uit!

Maak kennis met het DBA Dossier en krijg direct toegang tot ons demoaccount!